Ahad, 21 Jun 2015

Beauty Secret Shalicious MURAH

Uolls pernah tak jadik mangsa produk yang tak berkesan? 
Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa2 perubahan??

“My secret is yours now….what secret?”

Hanya Beauty Secret Shalicious....
Setia pada yg ini dah cukup buatkan uolls jatuh cinta dengan kulit sendiri bila bangun pagi setiap hari. Uolls nak tak?? Badan sihat, kulit semakin cerah, makin moist. 
I Love Beauty Secret..Murah, Berkesan & Mudah Dimakan adalah apa yang ingin kami bawakan kepada anda..

"memey tak cari hok lain doh"

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!

And Beauty Secret Shalicious bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, Beauty Secret bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab anda akan still cergas buat kerja. ^_^ 


Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 
Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

Kandungan Beauty Secret

Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin c

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.

Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah + menggantikan collagen semulajadi dalam  badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia & gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. klu ada kedut2 dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So mmg dah masuk tahap wajib klu uolls nak maintain gorgeous untuk ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.

Produk yang semakin rancak diambil dikalangan pengguna, ‘serbuk putih berseri’!
Kalau uolls nak putih gebu…lembut je kulit, jom try beauty secret!
 terlalu best kesan dia ^_^

Kena alami sendiri syg2 macam mana berkesannya produk ni. Mesti uolls akan jatuh hati!!

Syg2 ade tak yg ade masalah eye bag & lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen & fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur,  strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yg efektif dalam mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut2 dimuka dan jeragat yg sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat & meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing & cantik berseri!


KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS

 Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
 Mematikan masalah jerawat dimuka
 Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
 Menyekatakan tona kulit
 Melambatkan proses penuaan (anti aging)
 Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
 Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
 Memudar dan menghilangkan jeragat
 Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
 Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
 Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret

Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…
 TESMONI

 Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah😍😍

 Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

 Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

 Testimoni beauty secret shalicious... Alhamdulillah

Wah testimoni beauty secret...terbaik la.

Cantikkan..kita pun suka kalau produk berkesan...orang pun puas hati...automatik bagi testimoni terus sebab puas ati kan...

 Testimoni beauty secret lagi....puas ati kan bila ambik ni...wajib try okey my lovely...tak rugi pun..untuk kulit kita jugak sayang2..

Sangat berbeza kesan dia...belom cuba belum tahu...

 Kaki pun bleh putih taw...nak putih seluruh badan ni memang berkesan...wajib cuba memang terbaik

Tengok adik kita ni...alahai cutee sangat la...flawless sangat tuu..

Shafiqah aina pun ambik taw...bleh tgk ig dia ni siapa...skrg makin cantik


LAST POS HARI INI..... 10/7/2015 start pos 24/7/2015

Beza sangat ni...HQ tgk depan2 memang sangat cantik..putih sangat...sape2 yg xpernah tgk je susah nk percaya..xrugi try ni...harga pun berpatutan...

 Testimoni beauty secret shalicious...memang terbaik...sape tak nak kan kulit segebu macam ni

Betoll ke Beauty Secret blh memutihkn?? Yelerr.betuii la! Memang kita formulasikan utk memutihkan kuliy selain menglowingkn & menggebu gebaskn kulit. Antara active ingredients yg mengeboomkan BS tu adlh collagen, Gluthathione , Vitamin C, Premix multivitamin. Cukup lengkap dalam 1botol ade semua jenis yg kulit & badan kita perlukan. Ade yg xmkn mkn lg xtahulah.dh mmg terbukti kan.. mkn sedap. Badan putih berseri. Kulit haluih. Gebu gebass...mmg da Boommm BS ni.. 100% i trust it

 After 1month😰😍😍
pleaz yayunk2 smua bkk 👀 luas2.
Msh xcaye ke? Smua org dh putih gebu br uoll nk try BS ni.ms tu nk jelesss dh tlambat la. Mehh la oder darling. Cuba & rasai sendiri kulit putih berseri gebu & lembap like bby skin


Betoll ke Beauty Secret blh memutihkn?? Yelerr.betuii la! Memang kita formulasikan utk memutihkan kuliy selain menglowingkn & menggebu gebaskn kulit. Antara active ingredients yg mengeboomkan BS tu adlh collagen, Gluthathione , Vitamin C, Premix multivitamin. Cukup lengkap dalam 1botol ade semua jenis yg kulit & badan kita perlukan. Ade yg xmkn mkn lg xtahulah.dh mmg terbukti kan.. mkn sedap. Badan putih berseri. Kulit haluih. Gebu gebass...mmg da Boommm BS ni.. 100% i trust it

 XDE BEZAAA!!! Please laa tgk akk ni gn CAMERA BIASA & CAMRA 360°.. copy paste kn.
Rupenya dia dh cnsume 3btl BEAUTY SECRET SHALICIOUS. Td mai beli lg btl ke 4 utk dr sndr.. sumpah glowing kot kulit dios.
Senang je nk cantik.uoll je buat susah.
Lagiii satu!!! Stok BS skali lg licinnn 4ribu botol dlm 1mggu.


 2week
😲
😲
😲

Oooh nyesall xamik bs awal2..
Sempat lg ni klu nk gebu musim2 raya ni u oll 


 Haaa...jelez ke jelezzz?
Jom3 pakat dropship.nnti dpt amik bs free2 jekn sis ksi free tau..yunk jd dropship jual Beauty Secret..Untg Beli Bs Ni.....hehehe


"memey xcari hok lain doh"
produk terbaekk serbuk ajaib puteh melepak
tq syg2
Beauty Secret Shalicious


wow wow wow
canggini ko kate xcun lg? meletopp ko dgn BS je
copet2 le PM klu idok melepeh ko

Beauty Secret Shalicious
RM69 exclude postage
Harga tetap dari kilang

"NOW..!!! My Secret is Yours"



"buat kerja rumah seharian pun xlapar & still bertenaga"
"kulit akak sensitif.xleh guna kosmetik sebarangan.tapi makan BS terus kurang jerawat"
"BS supliment paaaaling best"


haaa ni lagi..
makaiii kulit..korang xtergugat ke?
iuolls dh amalkan BS ni.nmpk segala urat saraf ko...

Beauty Secret Shalicious

"cam xcaye..Dalam masa xsampai sebulan blh putih & gebu"
"sebotol pon xhabis lg..tapi dah gebuss"
"jimat giloss..student pon mampu uolls"

Beauty Secret Shalicious



amik ko testimoni fresh2..!
Alhamdulillah b.feed momy amalkan beautysecretshaliciousofficial + masukkan BSS dlm susu bby.
Gebu kulit bby..

cepat2...stok terhad sgt.


::testi-testi::
kome dh kabo..dh terr xcayo lagi ko?
hihi..bahasa jerman rojak sikit ,)

Beauty Secret Shalicious


Makin banyak permintaan.stock asyik licin Alhamdulilah.meh mencantikn diri sepanjang hari whatsapp 0176917200


Tengok ni putihnya!kulit halus mulus jee..happynyeeee!!!you alls bile nak try??/xnk tampil putih berseri?
Jom cantik setiap hari!!!!
BEAUTY SECRET SHALICIOUS


Tengok ni putihnya!kulit halus mulus jee..happy nyee!!you alls bila nak try??xnak ke tampil putih berseri?

HARGA???
RM60 SM RM65 SS
SMS/WHTSPP/TELE/WECHAT:0176917200


SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen