Selasa, 18 Februari 2014

IBU PUTIH STRAWBERRY ORINGINAL MURAH RENTAIL & BORONG









IBU PUTIH STRAWBERRY
20GM

HARGA RM14.00 (SM 6)  (SS 10) 
8 RM100 (SM 6) (SS 10)

KELEBIHAN IBU PUTIH STRAWBERRY

✔ Boleh dipakai siang dan malam hari sebab ibu putih Strawberry ada perlindungan UV
✔ Selesa dipakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit.
✔ Pakai sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan muka pinkish
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Tiada lagi bintik-bintik hitam.
✔ Dengan campuran ekstrak Strawberry yang membekalkan vitamin cpada kulit (Vitamin C pada buah strawberry sangat banyak cuma kita je yang taktau, ingat oren paling banyak)
✔ Terdapat cmpuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
✔ Tidak mengandungi bahan merbahaya krn home made 100% tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
✔ Dapat melihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sedikit perubahan dalam kurang seminggu penggunaan)
✔ Boleh pakai di badan seperti losyen. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampur dengan losyen lain.
✔ Menghilangkan jeragat n jerawat. (boleh nampak kesan jika pakai 1 set)



CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY :

1- Sama sahaja dengan ibu putih biasa, cuma krim ni kalau tak campur dengan krim lain pun hasil tetap power. Kulit glowing gitu..
2- Boleh dipakai ketika siang & malam, siang sebelum pakai apa-apa bedak / BB cream
3- Boleh sapu di celah peha dan underarm untuk dapat kulit yang whitening.



SOALAN LAZIM KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY :


1. Ibu putih Strawberry ni sama tak dengan ibu putih yang warna putih tu?
TIDAK SAMA. Sebab bahan tidak sama.


2. Mana lagi bagus, ibu putih biasa atau Ibu Putih Strawberry?
Semuanya sama fungsinya, sama-sama mempunyai kelebihan, cuma ibu putih Strawberry ni mempunyai 10 kelebihan.


3. Boleh tak campur dengan krim lain?
BOLEH, tiada masalah. Kan ianya sama dengan krim ibu putih biasa cuma yang ni lebih power


4. Macammana bau Ibu Putih Stawberry ye?
Sangat wangi uolls, bau STRAWBERRY, ramai yang komen macam nak makan..eh jangan makan tau


5. Ada yang fake/palsu tak buat masa ni?
Setakat ni takde lagi, kalau ada nanti kita update






SMS/WHATSPP:YANA 0176917200


UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen