Selasa, 18 Februari 2014

Relian Maskara Original Murah

RELIAN MASCARA

HARGA RM24.00 SM 6 / SS 10

BULU MATA PANJANG SECARA INSTANT TANPA MELAKUKAN EXTENSION

♡ Maskara ini menjadi best seller di Jepun dan Taiwan
♡ Dapat memanjangkan dan menebalkan hingga 300%· 
♡ Waterproof
♡ Ia tidak meninggalkan kesan hitam di bawah mata
♡ Bersifat long lasting dan tahan seharian.
♡ Maskara ini terdiri dari 2 botol, botol panjang yang berisi mascara dan botol pendek yang berisi micro fibre (bulu-bulu halus warna hitam yang memanjangkan bulu mata).

Mascara Relian ini terdiri dari 2 botol, botol pertama adalah botol yg panjang berisi mascara. Botol kedua yaitu botol yg pendek berisi micro fibre. Fungsi dr micro fibre adalah untuk menambah panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bagian akar , jangan ujung bulu mata saja

SERUM+MASCARA YANG DI PACK JADI 1!
This mascara gives u define look that won't make ur eye lashes clump together.
Every strands of lashes will stand out on its own gives out a very natural look.
This mascara curls eyelashes softly and makes a gorgeous eye shape.
It is a non water-proof, smudge-proof, n easily removal.
Seeing is believing
Get one for 300% extension lashes ^ ^

CARA PEMAKAIAN :
1. Sapukan mascara yg ada di botol panjang
2. Kemudian langsung timpa dengan yg botol pendek (micro fibre) ...
3. Sapukan kembali mascara yang ada di botol panjang
4. Ulangi step 1-3 sampai mendapatkan hasil yang di inginkan

5. Waterproof




















Malas nak Apply Bulumata Palsu kalau nak hadiri Majlis...
Jom cuba RELIAN MASCARA ni..
Gerenti Lentik 360 darjah..
Yg bestnya cuma perlu pakai mcm Mascara Biasa saja..
Tak perlu Buang duit beli Bulumata Palsu...
Tak pelu beli Gam..
Kdg Gam melekat dibulu mata, Mmg payah Nak cabut...
Dgn relian Mascara, anda cuma perlu apply dan biar kering..
Pastu dah siap!
Kalau Nak tanggal pun senang...
Cuma perlu cuci Saja...
Best Kan...


SMS/WHTSPP: 0176917200



UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen