Ahad, 5 Julai 2015

DOLLSKINMETIC MURAH TRIAL & BASIC

DOLLSKINMETIC UNTUK KULIT BERSIH LICIN DAN CANTIK DALAM 1 MINGGU

 

 NO 360 CAMERA !

 

SET TRIAL RM75 SM RM80 SS

SET BASIC RM90 SM RM95 SS

BERMINAT?

SMS/WHTSPP/TELE/WECHAT 

KE

017-691 7200

MG baru pakai DOLLSKINMETIC ni 1 minggu 
memang ada perubahan nya sgt!
but! MAKE SURE U STOP GUNA APA2 SKINCARE SEBELUM guna DOLLSKINMETIC ni tau!

kita tengok kulit OWNER DOLLSKINMETIC ni ye
KLIK LINK KT BAWAH NI YA
 https://www.youtube.com/watch?v=0LGV83c1ako
 haa, mcm mane?
flawless kan kulit OWNER DOLLSKINMETIC ni kan :)

korang pun boleh dapatkan kulit macam ni tau!
lepas guna skincare ni tak perlu pakai foundation tebal2 pun bila nak keluar rumah
yeay!

KANDUNGANAN DOLLSKINMETIC 

Dollskinmetic diperkaya dengan 4 kandungan bahan2 hebat ini :

-Vitamin E
-Ekstrak susu kambing biri2
-premium grade pearl powder
-ekstrak madu lebah

4 kandungan ni adalah yg paling power dan selamat berkesan untuk :

heart emoticon Mengecilkan Pori2 wajah
heart emoticon Menjadikan kulit lebih sekata dan flawless
heart emoticon kulit akan tampak pinkish dan gebu
heart emoticon Memutihkan kulit wajah
heart emoticon merawat sel kulit mati
heart emoticon Menghilangkan Jerawat dan jeragat
heart emoticon memudarkan pigmentasi dan memperbaiki struktur kulit

dan pelbagai lagi.
sape rajin bole google sndiri kebaikan bahan2 ini...

Dollskinmetic natural dan selamat digunakan oleh ibu mengandung!

 

UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen