Selasa, 22 September 2015

BABIES BLINK MASHMELLOW WHITEBIES CREAM MURAH

MASHMELLOW WHITEBIES CREAM  
BY LYANAZ BEAUTY 
MURAH ORIGINAL



APA ITU MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY



MASHMELLOW WHITEBIES CREAM merupakan trademark 

untuk kulit cantik dan malas nak pakai skin care dgn banyak jenis, 

1 barang sahaja untuk 

siang dan malam dan juga tak perlu nak pakai foundation, 

tak perlu nak pakai make up base, 

tak perlu nak pakai tinted spf cream, tak perlu nak pakai cream malam lagi, 

tak perlu nak pakai serum, 

tak perlu nak pakai urmmmmm macam-macam la

yeayyy sinar lip2 muka woo....

Harga??? Of coz mampu milik dan tahan lama





FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM

BY LYANAZ BEAUTY



Fungsi skincare dalam 1 botol sahaja

Yang mudah dibawa kemana-mana

Harga yang murah dan berpatutan

Kewajiban setiap wanita yang mementingkan penjagaan kulit wajah



KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY



Bahan-bahan terbaik yang merawat, melembab dan memutihkan kulit

Ianya selamat dan berkesan



CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN MASHMELLOW WHITEBIES CREAM 

BY LYANAZ BEAUTY



Sapu rata pada muka di sebelah siang lepas mandi dan sebelah malam sebelum tidur



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) MASHMELLOW WHITEBIES CREAM BY LYANAZ BEAUTY



Tiada pantang larang, semua jenis kulit boleh mengamalkan mashmellow whitebies cream

Gunakan tanpa was-was



Without foundation...mashmallow punya kesan hebat looooorrrrr!!!!kannnn btul x mmg best kn????

 Hasil pakai masmallow 3 hari kesan...ummmppphhhh!!!terbaikkkkk tnpa pengelupasan dan gatal2 serta sakit!!!


Amboi..rmai dooh suka dgn MASHMALLOW WHITE BIES!!!comey weyyy…kan dh ckp kli strt pkai mmg syg nk tglkannn!!!


Wowwwww!!!!ramai yg sukakan kesan mashmallow whitebies!!!!suka sgt yg selfie dgn mashmallow white bies ni..sb kesan dia impakkkk superbbb!!


Weyyy mek2 semua..nok oyap ni..kenyataan benar tiada yg benar melainkan benar..pakai mashmellow apa yg jadi???fuhhh tkut kita dgr..nak tau??baca???
 

RM60 SM RM65 SS

UNTUK ORDER 
SILA SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE 017-691 7200 
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens 
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen