Jumaat, 25 September 2015

MN FOUNDATION 4 IN 1, MN EYEBROW 2 IN 1,

MN SHADING,

Nak flawlesss .nak makeup mcm retisss.marila try mn foundation.gerenti x mnyesall! Cntik bak retis tao! Hrge pun murah ! 

Mn Foundation 4 in 1, Mn Foundation 3 in 1,
✔Menutup dark circle/lingkaran hitam di bawah mata 
✔ Untuk menutupi jerawat, bekas jerawat, flek/noda hitam, dan bekas luka 
✔ Sebagai alas lipstick agar lebih rapi, tahan lama dan bentuk bibir yang lebih berdimensi ✔ Sebagai pengganti eye shadow warna neutral 
✔ Sebagai corrector, untuk meralat kesalahan pada riasan mata 
✔ Menyesuaikan warna blush on yang kurang menyala atau terlalu terang


M.N FOUNDATION 4 IN 1,M.N FOUNDATION 3 IN 1
SENANG DAN MUDAH DIBAWA , SEMUA DALAM SATU TAK PERLU BAWA ALAT MAKE UP BANYAK2 ...

 MN FOUNDATION 4 IN 1, OR, MN FOUNDATIN 3 IN 1,
✔ High quality untuk make-up artis 
✔Menggunakan warna-warna yang paling biasa digunakan untuk memastikan warna kulit semula jadi yang terbaik 
✔Ianya juga sesuai untuk digunakan sebagai bronzer 
✔Penyelesaian yang baik untuk masalah kulit termasuk kecacatan, parut, kedut dan Lingkaran hitam 
✔ Dengan rumusan semulajadi, lembut dan berkhasiat, ia boleh mengekalkan rupa yang sempurna sepanjang hari. . 

Pilihan Warna : 
Warna terang - sesuai untuk redness, jerawat dan sebagainya 
Warna sederhana - untuk bayang-bayang gelap di bahagian bawah mata 
Warna gelap - teknik shading .

(foundation + shading + highlight) 
✔ Mudah dibawa travel 
✔ Tahan lama 
✔ Tidak bercapuk di tengah panas 

 RM16.50

POSTGE RM7.00 SM RM10 SS


MN EYEBROW 2 IN 1,

MN EYEBROW & CONCEALER PENCIL.


 EYELINER/EYEBROW + CONCEALER PENCIL BY MN ( 2 IN 1 ),

EYELINER/EYEBROW + CONCEALER PENCIL BY MN (2 IN 1),

1 PENSEL DENGAN PELBAGAI FUNGSI Pensil 2 in 1 ni ada dua fungsi. Warna brown untuk lukis kening dan warna nude tu sebagai concealer untuk merapikan kening. So far this is my favourite eyebrow pencil sebab tak senang patah and senang sangat nak lukis. Pensil pun lembut, tak keras dan menyakitkan masa nak lukis.
 Brown Eyebrow
*Warna brown yang sangat cantik dan nampak natural. Tekstur lembut dan senang apply. *Kening nampak lebih kemas.
*Berfungsi sebagai eyebrow atau eyeliner pencil
*Tekstur lembut & senang untuk disapu
*Melukis kening dengan mudah
*Warna natural & cantik

 
 Nude Concealer:
*Untuk cover bulu halus pada kening. Ia tahan lama, tekstur lembut dan senang nak apply.
*Berfungsi menutup lebihan kening/parut/jerawat/cela
*Coverage yang bagus
*Cuma sapu pada bahagian dikehendaki 
*Sangat natural, senang digunakan
*Tahan lama
*Tekstur lembut & senang disapu
RM3

POSTAGE RM7.00 SM RM10.00 SS

UNTUK ORDER 
SILA SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE 017-691 7200 
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens 
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen