Jumaat, 25 September 2015

PIL GEMUK MURAH

PIL GEMUK 

~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN - PALING BERKESAN MENAMBAH BERAT BADAN ~!

 

MASALAH BERAT BADAN ??
 ADAKAH ANDA TELAH MENCUBA
PELBAGAI CARA MENGGEMUKKAN BADAN??
MASIH TAK BERJAYA??...
   

FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.

Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Saya jual murah-murah je hehe... Sebotol untuk kegunaan selama sebulan... ada 3jenis pil dalam 1bottle & kena makan ketiga2 jenis sekali makan....

Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

" PIL SUPER GEMUK UTK MENAMBAH BERAT BADAN 1 BOTOL (90 BIJI)
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS
 
Pil Gemuk ~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN 

BG YG NAK TAMBAH BERAT BADAN JOM TRY VITAMIN NI

SGT EFEKTIF
PIL GEMUK @ MULTIVITAMIN B COMPLEKS

HIMPUNAN B COMPLEK

SETIAP PENGAMBILAN MV AKAN MEMBUATKAN SESEORANG ITU BETAMBAH SELERA MAKANNYA

BG YG SELALU XDAK SELERA NAK MAKAN N KURUS KEDING BOLEH TRY MV INI

INSYALLAH BOLEH BERTAMBAH BERAT BADANYA..

CUBA DULU BARU TAHU


Metabolism setiap individu xsama. Ada yg kuat mkn tp mtabolisme tinggi, jd apa yg dimkn xdisimpan sbgai lemak, hasilnya bdn menten kurus. Ramai org suka kurus tp kalo kurus sgt pn xtantek kn. Kepada yg dh mencuba pelbagai jns pduct weight gain spt susu appateon weight gain, gain 5, gain 8, Vit B Complex...tp xjln, jom try pil ni. Sgt effektif! !!!!

this is PIL GEMUK

yg boleh mengemukkan kamu

memontelkan kamu

memberatkat diri kamu

jadi apa yg kamu tunggu lagi 

dapatkan pil gemuk yg boleh mengemukkan kamu ini


1 botol ada 90 biji 
- ada 3 jenis -
Makan ketiga2 jenis sekali selepas makan.
(satu botol ni untuk sebulan)

1. minggu pertama ambil 2 kali sehari (lepas sarapan dan sebelum tidur).. 
2. minggu ke2 dan seterusnya ambil sekali sehari selepas sarapan pagi..
Insyaallah berat badan akan naik 6-10kg sebulan.


PIL UNTUK GEMOK B-Complex Weight Gain..
so far ramai customer puji mmg naik skrgnya 6kg sebulan!
 
 
  90BIJIK UNTUK SEBULAN

 

  RM37.00 SM RM40.00 SS

 

  30BIJIK UNTUK 10HARI (TRIAL)

 

  RM20.00 SM RM25 SS 
 
UNTUK ORDER 
SILA SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE 017-691 7200 
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens 
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen