Selasa, 22 September 2015

JAMU YOUNG GOLD MURAH

Jamu Young Gold

Apa yang bila makan boleh buatkan badan MONTOK & GEBU?

Nak tak bila consume jamu, keputihan dan bau tak menyenangkan HILANG?

PALING BEST bila payudara kita makin MANTAP dan menawan… (Cik abang suka!!)

Haa…Bukan sembarangan jamu boleh buatkan punggung jadi PEJAL MELENTIK

Jamu Young Gold Produk Terbaru Keluaran PERFECT LADY!!




Satu lagi Produk Meletop yg akan menjadi FENOMENA HEBAT masa kini iaitu Jamu Young Gold

Apa Yang Pasti, 2x ganda Lebih MANTAP!! Lebih BERKESAN, Lebih Segala-galanya Dari yg sebelum!



Kenapa iolls cakap Lebih POWER dari Sebelumnya ??

JOM same2 kite review Jamu Young Gold ni ye… ^_^



Kalau ada antara Uolls yg ada mslh Seperti di Bawah…

Memang dah WAJIB n HARUS sangat2 uoll gunakan Jamu Young Gold SEKARANG !!



Haid tak teratur

Selalu mengalami sakit kepala

Ada masalah keputihan dan miss v berbau

Senggugut

Masalah Angin dlm badan

Sudah hampir menopouse ataupun dah menopouse.

Sering mengalami keguguran rambut

Kerap letih, lesu & muka tak bermaya

Wanita yang sedang pantang

Berhasrat memiliki zuriat

Tak aktif di ranjang

Jamu Young Gold, Jamu Paling Berkesan di Malaysia yg satu-satunya diberi pengiktirafan KKM!



Keistimewaan Jamu Young Gold :

Menyembuhkan luka2 dalaman

Boleh digunakan seawal umur 16 tahun & keatas

Menaikkan payudara yang kendur

Reverse Aging - kembalikan bentuk badan seperti DARA.

Menaik dan menambahkan seri wajah

Mencerah & Effect Glowing pada kulit.

Herba2 yg diguna pakai adlh 100% asli tanpa campuran bahan2 lain & sebab itulah kesannya lebih efektif

Diiktiraf & Diluluskan KKM

Turut mendapat kelulusan GMP Serta HALAL digunakan !!

Jamu  Young Gold by PERFECT LADY



Jamu TERBAIK di Malaysia, ia mengandungi rumusan 14 jenis herba berkualiti!



Tipulah kalau namanya wanita kata dah berpuashati dengan payudara, punggung  yang kecil, leper & kendur! Nak beraksi kat depan suami pon malu tersipu-sipu dek kerana masalah ni... Si suami nak usap, raba2 pun tak selera. Haaa ini lah masenye makcik kakak nak bertukar 180 darjah!! Tak payah nak sapu-sapu, bancuh2. Hanya telan saje.. 5 saat pon tak sampai deknon!



Kenapa Jamu Young Gold ni Dirumus dalam bentuk Pil?



Produk dalam bentuk pil lebih efektif & berkesan berbanding produk sapuan dan minum. Sebab setiap pil telah dirumus dengan dos yang TEPAT dan tak berubah-ubah. Kandungan bahan serta khasiat dalam Jamu Young Gold adlh paling tinggi n selamat berbanding produk lain. bukan mudah produk macam ni nak mendapat kelulusan KKM. Sebab tu ramai owner produk yang claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukannya supplement, ubat atau jamu.

___________________________________________

APA YG BUATKAN JAMU YOUNG GOLD EXTRA HEBAT ?



MONTOKkan Badan

ANJALkan Payudara

LENTIKkan Punggung

MULUSkan Kulit

KELEBIHAN JAMU YOUNG GOLD


 Menjadikan bentuk badan lebih cantik & seksi

 Menegang, memontok serta menganjalkan payudara

 Menghilangkan bulu roma yg lebat seperti bulu kaki, misai nipis & bulu tangan

 Jamu young gold ini jadi rebutan mak nyah seluruh negara kerana keberkesanannya

 Menghilangkan bau badan & bau peluh

 Wanita yang mengambil Jamu young gold ini tak akan terkena kanser rahim & kanser breast

 Mengetatkan rahim serta menghilangkan bau kurang menyenangkan di miss V

 Menghalus-muluskan kulit muka & badan

 Menaikkan punggung yang jatuh, rata & leper

 Menjadikan bentuk badan semakin menarik jika digunakan oleh wanita yang sedang berpantang atau wanita yang terlampau kurus

 Boleh diconsume oleh ibu2 yang menyusukan bayi & wanita dalam pantang

 Mencantikkan kuku, rambut, kulit dan segala aset wanita



JAMU YOUNG GOLD by PERFECT LADY



Lulus KKM dan Lab test

Lulus GMP serta Halal Dimakan

1001 khasiat bersama Jamu Young Gold

Jamu Young Gold berkesan menyembuh, memulihkan serta merawat masalah dalaman & luaran anda

Satu2nya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM serta "dapat melegakan sakit kepala"

CARA CONSUME : 


Ambil 2 biji kapsul setiap pagi

*Lebihkan pengambilan air untuk effect yg lebih cepat

*Hentikan pengambilan semasa period. Habis period boleh sambung kembali



 ***Ibu2 yang menyusukan bayi boleh consume Jamu Young Gold sebab tak panaskan badan & tak mengeringkan susu badan



1 Botol ada 60 Kapsul = Tahan 1 bulan



WANITA YG MENGAMBIL JAMU YOUNG GOLD DILARANG MINUM AIR KELAPA (Ini sebab air kelapa akan mencuci segala jenis ubat yg masuk di dalam badan jadi fungsi ubat mati begitu sahaja & jamu tak berkesan)



Siapa yang tidak boleh mengambil Jamu ini

1. Sakit seperti tiroid ataupun kanser DILARANG sama sekali mengambil jamu ini

 2. Ibu mengandung dilarang keras mengambil jamu young gold



Cara Pengambilan mengikut bentuk badan:

Badan yang berisi @ gemuk - satu jam sebelum makan

Badan kurus - satu jam lepas makan



Sehari pengambilan tidak lebih dari 2 biji sahaja. Kalau nk jimat2, ambil 1 biji sehari pun boleh..

(Actually ambil 1 bji pun dah memadai sbb jamu ni extra power. Jadi boleh tahan sehingga 2 bulan)



Untuk kekal bentuk badan ideal boleh maintain makan jamu young gold

Makan tetapkan satu waktu n punctual, contoh : kalau ambil pukul 10 pagi hari ini, esok & seterusnya mesti ambil pada pukul 10 pagi juga

Jangan kerap ubah2 masa pengambilan sebab ia akan menggangu proses keberkesanan jamu dalam badan

 

RM80.00 SM RM85.00 SS

 

UNTUK ORDER 
SILA SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE 017-691 7200 
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens 
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen