Ahad, 22 Februari 2015

AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI

 NAK CANTIK SEBELUM RAYA???WAJIB CUBA AZ COSMETIC..CONFIRM TAK MEYESAL...DALAM SERIBU ORANG BRU 5 OR 10 ORG YANG TAK SESUAI :)

AZ COSMETIC SKINCARE PALING HANGAT DI PASARAN

SIS TIDAK AKAN MEMBALAS PERTANYAAN TENTANG FAKE JIKA TELAH MEMBELI DENGAN ORANG LAIN TAPI BERTANYA KEPADA SIS.INI KERANA BUKAN TANGGUNGJAWAB SIS UNTUK MENJAWAB SEBARNG PERTANYAAN SEPERTI ITU!!!!!



 ADUAN TENTANG PRODUK

Dalam ramai2 cus, tak semua sesuai menggunkan AZ ya......sis dh jual beratus kotak az....bru terima 3 aduan yang tak sesuai dengan AZ.semlm 13/5/15 ada seorg cus ckp pedih jugk...tapi cus kte akn teroskn...nk cntik kne sbr ya...jd dh dpt 3 aduan ya......Alhmdulilh dh jual beribu dh termsok sale buln ni...bru ada 3 org yg xsesuai...

Cus 1:mula2 guna pedih....dia kata nak stok pakai..tapi tup2 sebuln lebih selepas itu repeat order lebih dari 1 kotak...katanya 2minggu je rasa pedih tu dah hilang.

Cus 2:Baru seminggu pakai katanya pedih n buat keputusan nak stop.


BIASA KES2 SEPERTI INI YANG MEYEBABKAN PEDIH ADALAH INI KERANA CUS PERNAH MENGGUNAKAN SKINCARE YANG ADA PEELING SEBELUM INI!!!



anda ada masalah kulit ? Now,xpyh risau lagi..sy ada penyelesaian untuk masalah kulit anda.. az kosmetik BEBAS KIMIA,TANPA PENGELUPASAN DAN YANG PASTI KESAN SEAWAL 7 HARI !! Nak kulit cantik,shining,glowing gunalah az kosmetik.. Nak cantik xperlu syg


 Ada lagi x yang nak selit order ?
 Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi 







hah nmpk x perbndingan kotak az yg lme n bru..besr betol kotak baru tu..dlu 4set boleh je p0s gune plstik rm9.54 1kg tu...skrg xley dh xmuat so kne timbg na...

NO NOT KKM


PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…

KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..

CARA penggunaan set AZ COSMETICS..



DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

CARA BEZAKAN TIRUAN DAN ORIGINAL


MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake,Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..
PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza

Salam smua.. Dh tbukti az xsma dgn cream anna jgn duk BUAT fitnah az lgi.. Dan jgk az Akn brwajah bru.. AZcosmetic yg original hnyA ++ 1set.. hq dh Ada bukti2 yg Ciplak nma AZcosmetic .. Tggu Dan lihat saja.. Yg nk bt prOduk tu Letak nma kamu sdiri lh.. Xpyh lh nk bt nma org.. Kn org marah jdi kes polis plak. Hti2 lh ye.. Nma2 ada dgn hq u oll.. Kesian Kt org lh yg uSaha nk naik produk ni.. u oll snang2 guna nma diaorang..

just copy paste from hq :)
 

Tgk ni bukan 1 org je yg beli produk fake az cosmetic yg murah!!! Tgk apa dh jdi kulit semakin teruk,siapa yg kata produk fake yg murah sama dgn yg original,tdk sama sekali!!! dh nama yang fake kan so inilh jdinya.. 1 org yg jdi mcm ni blh trima lgi ni dh berapa ramai?hari2 sy terima aduan dri cus2 yg terbeli produk yg murah fake az cosmetic,hati2 semua... skrg ramai yg xpeduli duit halal ke haram hanya dgn menciplak produk kami hanya pentingkn dri sendri sahaja mereka sanggup menipu cus kita xblh nk percayakn siapa2 so berhati2 ye

FAKE!!! FAKE AZ COSMETIC!!! Ya Allah,kenapa bt mcm ni kt cus HQ xde belas kesian ke jual produk yg fake!!tlglh melayu sama melayu nk jatuhkn sama sndri,kepada semua cus2 sy harap lps ni berhati2 sblm beli blh tanya sy dan agent2HQ yg sah kami akn terangkn satu persatu.Packaging yg ada hologram dan not2 kkm pun dh mereka print sebijik cuma cream2 yg fake xsama sekali!! Hati2 nk beli yg murah ke mahal ke tanya dlu jgn mdh percaya nnti muka bernanah kesian kt cus ni sabar ya sis Allah ada mungkin mereka terlps harini tp igt nnti mereka akn merangkak mencari sis disana nnti




FAKE PACKAGING SEBIJIK TIRU!! Nasib baik cus HQ dh pakAi yg original so blh beza yg original dan Fake!!! Okeh npk nk main2 kn
!!!! HQ akn tukar packaging lagiiii jgn salahkn pihak HQ jika pihak HQ menukar packaging lagiiii dan lagiiii apa2 blh direct whtsapp sy 0176917200


Perkara ini akan diserahkan kepada bahagian siasatan jenayah komersil termasuk juga pihak kpdnkk!!! Igt negara kita ada undang2!! Yg mana menciplak produk az cosmetic!!! tindakan undang2 akn HQ ambil dan akn saman!!!nama2 mereka sdh ada dgn HQ,kepada penjual produk fake hati2 bila bercakap kerana mulut badan binasa dan HQ juga tdk akn teragak2 menyaman malu kepada mereka2 yg menfitnah produk  az cosmetic!!! Jaga kata2 anda bila bercakap,pengasas pun ada tahap kesabarannya,sekali lgi HQ bgi amaran jaga kata2 anda!! Kes sedang disiasat so hati2 yg mana masih menjual produk az cosmetic yg fake!!! HQ dh bgi amaran kepada seorg lagi perempuan yg menciplak produk pengasas yg tgal di tumpat kelantan,alamt rmh dan ada,skrg tgh kumpul bukti2 Kukuh dan HQ akn bt report dan direct saman so hati2 ye!!! pengasas xakn halalkn wlpun satu sen yg mana menciplak produk ats nama pengasas makanlh duit haram tu!!












FAKE Az Cosmetic hati2 semua ye,mereka mmg jahat sgt2,sebijik mereka tiru packaging yg baru!!! Nasib cus HQ pernah pakai yg original sebelum beli kt kedai atau on9 selidik dlu blh terus tanya HQ atau seller2 az cosmetic yg original tq




KANDUNGAN DAN BAHAN DALAM SET AZ COSMETICS…

 SABUN~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.


NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…
TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

 DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia
SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….
 
 Ramai yg tanya Az Cosmetic ada toner tak??Kini Az Cosmetic mengeluarkan produk tambahan atas permintaan ramai
AZ COSMETIC TONER
Cara penggunaan
-cuci muka dengan Az Beauty soap 2@3 kali sehari,disapu toner 1@2 kali selepas cuci muka,waktu siang pakai day cream dan lepas tu lapiskan sedikit sunblock
Kesannya
-kulit wajah akan terasa segar dan lembap sepanjang hari anda
Jom dapatkan Az Cosmetic Toner ORIGINAL 100% dari kami..
 HARGA PASARAN RM150 SATU SET

HARGA KAMI RM91 SM/RM95 SS TIDAK TERMASUK 


TONER

TERMASUK TONER RM120 SM RM125 SS
WHATSAPP / TELEGRAM / SMS KE NO 0176917200
PACKING AZ SEBELUM INI YA

1.PACKING AZ DALAM UNCANG

2.PACKING AZ DLM BOX SABUN WRAP DENGAN PLASTIK

3.PACKING AZ DLM BOX WRAP SABUN DENGAN KERTAS SILVER


4.PACKING AZ DALAM KRIM DALAM BEKAS PINK



5.PACKING AZ YANG TERBARU KOTAK MACM OREN2 DAN BEKAS KRIM COLOUR PINK ADA NO NOT KKM





DAN SIS PUNYA ADA PACKING 3  4 OR 5 HARAP MAKLUM BOLEH PILIH HARGA SAMA


Alhmdulilh …rmai yg dh repeat order…wlaup0n mhl dri hrga azcosmetic FAKE tpi berbaloi dgn kesnnya..sbun AZCOSMETIC mmg best..berbeza dgn sbun FKE pkai tak rasa apa….sbb sis p0n permulaan pkai az..tp tkena yg FAKE..sgt berbeza ORIGINAL and FAKE..spe pernh try yg fake..thulaa rasa perbezaan tu kan..


Tesmoni AZ COSMETIC Alhmdulilh adik ni dh pkai AZ COSMETIC box ke 3..ni pic seleps pemakaian 2box..dia sngt2 puas hati,katanya jimat masa tak payah dh mekap tebal2 hehehe



UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

4 ulasan:

  1. salam cik saya nk tnye, produk ni ada kelulusan kkm tak? ini product malaysia atau product luar?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wssalam syg....dlm proses kkm syg..produk malaysia......tapi rmai yg kte dri thai...tp sbnrnya produk ini bukn direpck dri mne2 produk thai...hnya cara gune sja sma....bhn2 n wrne krim berbeza...

      Padam
  2. Balasan
    1. Wssalam syg..boleh whtspp sis 0176917200

      Padam