Ahad, 22 Februari 2015

Babies Blink Skincare 5 in 1 2015 MURAH STOKIST SAH

Babies Blink Skincare 5 in 1 2015 (dengan tambahan SERBUK MUTIARA)


BABIES BLINK 5IN1 READY STOCK!
NORMAL PRICE RM 95 SM /  RM  105 SS

OFFER PRICE : RM 42 SM /  RM 46 free postage


Satu Set Babies Blink Mengandungi;
  • Glutacol Soap 60g
  • Antibiotic Day Cream 20g
  • Magic Night Cream 20g
  • Whitening Serum 10ml
  • Toner white Glow

FUNGSI GLUTACOL SOAP

-memudarkan dan menghilangkan bintik2 hitam
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream

FUNGSI ANTIBIOTIC DAY CREAM

-mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat
-mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
-mengecilkan pori-pori kulit
-menjadikan kulit lebih segar dan berseri
-mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’

FUNGSI MAGIC NIGHT CREAM

-menghilangkan jewarat dan membantutkan pertumbuhan jerawat
-membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik2 hitam di muka
-melicinkan tekstur kulit
-menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi
-mengecilkan pori-pori kulit

FUNGSI WHITENING SERUM

-mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat
-mengecilkan pori kulit
-menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit

Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.

FUNGSI TONER WHITEGLOW

Membuang segala kotoran 100% dak dan kotoran pada muka serta badan.
mencerahkan 5x ganda daripada bahan pemutih yang lain
menyeimbangkan lebihan minyak di wajah.
menghadiahkan kulit bersinar seawal 1 minit.
mengecilkan pori-pori terbuka dan dan mencegah terjadinya jerawat.
 
KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

Mengecilkan pori2 wajah
Pencerahan 5x ganda dari agent pemutih
Menjadikan kulit cerah dan pinkish
Melicinkan kulit secara maximum
Membantutkan kenaikan jerawat
Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
Melembapkan kulit
Mengimbangkan minyak berlebihan

Jangan risau produk ni tiada kesan sampingan dan tiada pengelupasan.

100% ORIGINAL PRODUCT GUARANTEED




CARA PAKAI

1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.

2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah

3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

TIPS;

- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR
- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.
 

 ada pengesahan KKM jugak 

[ SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH ]

1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?
RM95 SM
RM105 SS

2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAK tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.

3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.

4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?
Boleh tiada masalah, tapi sebaik-baik nya lebih bagus selepas melahir kan/bersalin. Ini Kerana perubahan hormon semasa mengandung dan lepas melahirkan lain.

5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening?
Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care BUMIPUTERA Malaysia.

6. Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink ni?
Cara pakai :
a. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
b. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah
c. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air
Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan.

7. Boleh borong tak Set Babies Blink ni?
BOLEH, tapi kena tanya keberadaan stok (stok cukup @ tak), SMS/Whatsapp saya utk harga borong.

8. Kulit sensitif boleh guna tak?
Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin.

9. Ada buat HARGA ISTIMEWA tak?
Bergantung pada promosi

10. Boleh beli loose tak? Means beli asing-asing produk Babies Blink ni?
BOLEH, tetapi harganya agak mahal. Seelok-eloknya beli satu set untuk kesan yang menakjubkan.

11. Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink?
Kesannya seawal seminggu depends on kekerapan pemakaian & tona kulit.

12. Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat tu kalau pakai Set Babies Blink ni?
InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.

13. Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni?
InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul & konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran & dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.

14. Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak?
BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.

15. Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? Contohnya compact powder?
TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.

16. Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas. Apa yang patut saya buat?
Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab :
a. Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu.
b. Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat.
c. First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.

Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu-2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru.

Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA & UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain & sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.

Untuk kes C : Teruskan penggunaan dan selang-selangkan penggunaan krim malam
Untuk kes B : Jarakkan lebih lama at least 2 minggu


Untuk kes A : Berhenti dulu dan guna cara tradisional

Kuning -krim siang
putih- krim malam



Kenapa & bagaimana SERBUK MUTIARA bertindak?




- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
- Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut


Kegunaan perubatan Cina tradisional:
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Mengurangkan kegelisahan
- Menenangkan hati
-Merawat sakit kerongkong
- Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

Sejarah serbuk mutiara:
- Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
- Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
- Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
- Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai
- Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya.
  
TESTIMONI



Pengunaan babies blink 5 in 1...she like it...sgt2 syg kita ni berpuashati....welldone syg....testimoni panas2 masukkkk...penangan babies blink 5 in 1 katanya




Kannnnn dah ckp kita balik pada formula asal...fast grab babies blink..she said i like it...toner strawberry+orange yg sgt2 segar dah best...jerawat hbis pakat kecut..di gabungkan bersama magic night cream dan antibiotik day cream...superb vouge gitu..
Itu la BABIES BLINK 5 IN1 kembali bersama formula yg sejak dulu kala...di mana ramai menyukainya..all in..repair skin n more brightening..glowing...itu la BABIES BLINK 5 IN1 YG MAMPU MILIK...


Biar picture berbicara...mls nak ckp apa...


Wahhhhh cantikkk dgn gunakan babies blink 5 in 1...kulit serasi dan comel gituhh...




Babies blink 5in 1 .....ilove you lahhh...produk tebaik pernah saya pakai...ini hasil 4 bulann....jatuh cinta terusss......muahhhh.....


UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Komen