Isnin, 23 Februari 2015

KAWAI 3 IN 1 (DR. HARLINA DAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN)



 KAWAII SET DR HALINA

Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
Kulit Halus dalam masa 1 hari..
Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
Parut Pudar dalam masa 7 hari..
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!





DR. HARLINA TERUJA DEGAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN??

Seorang doktor dan isteri kepada angkasawan negara, Datuk Sheikh Muzaffar teruja dan jatuh cinta untuk amalkan Secret Skin White Kawaii Collagen?? Kenapa ekk??


Jom dgr komen beliau..


"supplement ini da cukup lengkap utk kecantikan dan kesihatan". Yg paling best selepas melahirkan dan menyusukan anak, boleh amalkan produk ni untuk menambah pengeluaran susu dan mendapatkan bentuk badan yg diimpikan..badan rasa segar, kulit bertambah cerah dan cantik, yg paling ptg sentiasa bertenaga menguruskan rumahtangga..


So, puan2 dan cik adik manis..jgn segan utk mencuba..jom baca detail selanjutnya ttg kehebatan produk yg jd pilihan Dr. Harlina ni!!

HARI2 SALE MENJADI2 SBB TELAH DIIKTIRAF OLEH DR. HARLINA SENDIRI..


Nak putihkan kulit dgn cara yg selamat? Disyorkan oleh Doktor. 



Datin Dr.Halina (isteri kpd angkasawan negara, Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor) juga menjadikan Secret Skin White Kawaii Collagen minuman utk melicinkan kulit wajah & badan. Kesannya yg cepat hanya dlm 3 hari telah menambat hati beliau utk terus stick dgn produk ni shj. Beliau tidak ragu-ragu utk mencuba Secret Skin White Kawaii Collagen kerana ramuan bahan-bahannya drp sumber buah-buahan terpilih tanpa bahan kimia. 



Sesuai utk diambil oleh mereka yg ada kencing manis dan darah tinggi kerana ramuan bahan-bahannya tidak ada langsung gula tambahan.



Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.
fungsi sbun yg free untuk set kawaii dr halina

FUNGSI MIRACLE BRIGHTENING SOAP:-
~ Memudarkan parut jerawat
~ Mengawal sebum & minyak berlebihan
~ Menghalus & melicinkan kulit
~ Menutup pori-pori terbuka
~ Menyamarata tona kulit


Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen





Minggu pertama :
kemam 2 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut)

Minggu kedua:
kemam 1 SACHET secret kawaii dalam mulut sebelum tido (biarkan cair di dalam mulut) 

 INI STOK DARI SIS YA..SILA RUJUK GAMBAR STOK SIS....SEBARANG WHATSAPP UNTUK MINTA GAMBAR TIDAK AKAN DILAYAN,INI KERANA SIS TELAH SERTAKAN DISINI GAMBAR SEBENAR DARI STOK SIS






Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm ma. hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif
KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit:

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan
KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
"Alhamdulillah, kulit soft je, lingkaran gelap bawah mata dah kurang " - seret skin kawaii collagen
" kulit makin cerah sekata" 
" ambil seminggu lebih kawai , dah berkesan, sblm ni mkn macam2, tak menjadi" 
" sy praggy dan alami masalah hb low, sejak makan kawaii collagen, hb dah ok" 
" jeragat dah hilang, kulit sentiasa lembab" 
" alhamdulillah, susu badan bertambah, strechmark makin pudar" 

PS- SURAT LULUS KKM BAWAH NI.. SO JANGAN RISAU YE. MEMATUHI AKTA PEMAKANAN

KKM APPROVAL ON SSKWC

ALHAMDULILLAH SALE MAKIN PANAS GARA2 DR HARLINA MEMBERIKAN KEPERCAYAAN DAN MENGIKTIRAF PRODUK INI!!
TERHANGAT DI PASARAN !!

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET (1 SACHET 15G)

✔ Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
✔ Boleh tuang terus kedalam mulut!
✔ Boleh juga dibuat minuman harian!
✔ Mudah dibawa ke mana2!

FAQ

~ Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

~ Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

~ Bolehkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.

~Berapa lamakan kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

~Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

~Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

~ Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.

~ ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.

~ Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.

~ Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas.

~ Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

~ Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

~ Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus

Paling penting ialah ... 

HALAL

LULUS KKM

100% kilang muslim halalan toyyiban

gunakan tanpa ragu-ragu

APA KATA MEREKA ?? 

DR HARLINA 

"Currently I’m taking this Secret Skin White Kawaii Collagen which has high content of anti-oxidant and stem cells" 

FROMhttp://barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes/
-(DR HARLINA ISTERI DR SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR) 
and she's not even duta produk pun..just pengguna biasa je.. she made it upload on her INSTAGRAM,FB and BLOG UNTUK PRODUK NI 


Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen

Minggu pertama :
Bancuh / kemam
1 scoop sblum tdo masa perut kosong. 1 scoop lg sebelum sarapan

Minggu kedua:
Bancuh / kemam 1 scoop dgn air biasa Mnum masa perut kosong sblum tdo
Tablet mkn sebiji serentak dgn Serbuk.





"sy dah minum benda ni....alhamdulillah kulit muka soft je.....lingkaran hitam mata pun dah kurang" 

KATANYERRR.....gitueww...

dia da cuba dengan set kawaii ini, anda bila lagi?


Wow baru 4 hari guna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dah nampak kesan !!
Berat badan pun turun.



"RAMAI DAH TEGUR I MAKIN CERAH DAN GLOWING"

Apa rahsia dear ni??? Syma Beauty Skincare dan juga Secret Skinwhite Kawaii Collagen la jawapannya uolsss!!! Cantik luar dan dalam hokay.. serius berbeza skin dear ni. Apa tunggu lagi uolsss, jom order sekarang!!!
JERAGAT DA PUDAR 
KULIT RASA MOIST2 GITUEWW...
TUMIT KAKI PUN DA XPECAH2 

Pendek cerita produk ni mampu memulihkan struktur kulit kita~


 WAJIB baca kalau anda masih ragu2 !!

HB masa mengandung naik hingga 13.5 sejak minum set SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni. Darah jd pekat. Sebelum ni asyik kena marah dgn nurse sbb HB rendah (darah cair)



 Kulit kering & gatal dah hilang sampai nak repeat order


Kulit makin glowing & lembut sejak pakai sekali dgn Set Skincare Kawaii Collagen. Suami tegur. Kawan2 pun ramai yg tegur. Mak beliau guna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN shj kulit makin cantik & berseri-seri. Keluar rumah pakai bedak tipis shj dah cukup sbb pipi jadi pink sendiri.


Dulu kulit sy berjerawat batu. mmg susah nak hilang. silih berganti jerawat naik. kulitsy juga gelap. tapi lepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama sebulan, sy sgt berpuas hati dgn produk ni sbb kulit dah licin, gebu. jerawat batu pun dah malu nak naek. kih kih kih. mmg suka sgt!

TESTIMONI PENGGUNA:
akak, sy nak bg testimoni pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni sbb sy rasa puas hati sgt dgn produk ni. skang ni sy suka tgk muka sy dlm cermin sbb kulit dah halus & putih dr dulu. parut-parut hitam kt muka bekas jerawat pun dah hilang.

TESTIMONI PENGGUNA:
akak, sy nak bg testimoni pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni sbb sy rasa puas hati sgt dgn produk ni. skang ni sy suka tgk muka sy dlm cermin sbb kulit dah halus & putih dr dulu. parut-parut hitam kt muka bekas jerawat pun dah hilang.

TESTIMONI PENGGUNA:
Masalah kulit sy yg ketara kat muka sbb kulit kasar, tona tak sekata, lepas tu banyak parut jerawat kt muka, hitam sekeliling mata sbb tak cukup tidur. wajah sy pun nampak tua dr usia sebenar. Lepas sy consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dlm dua bulan, rasa terkejut sbb kulit yg kasar dah jd licin. parut-parut jerawat makin hilang. wajah sy pun namak lebih muda. takde dah org panggil sy kakak lepas ni
Biar gambar berbicara kesan hebat SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Biar gambar berbicara kesan hebat SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


RM125 (SM) RM130 (SS)

SMS/WHSTPP/TELE:0176917200 


UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

Tiada ulasan:

Catat Ulasan