Ahad, 22 Februari 2015

BEST SLIM HARGA MURAH & ORIGINAL

BEST SLIM - 100% Natural Weight Loss Pill


DH CUBA MCM2 PRODUK SLIMMING, TP XMJADI??? BEST SLIM DAPAT MBANTU MYELESAIKAN MASALAH ANDA....
(RENTAL @ BORONG PASTI DGN HARGA MURAH)



Bahan - Bahan asli 100% Ekstrak Herba :
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan.

Bagaimana BEST SLIM berfungsi :-   
mempercepatkan metabolism    
meningkatkan tenaga    
membantu badan untuk membakar lemak.    
boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.    
Tidak perlu diet yang menyakitkan    
Membersih usus    
Mengurangkan lemak dalam darah    
Membuang toksin dalam badan



Khas Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam berat




ATURAN PENGAMBILAN :- 
 1 biji sahaja setiap hari sebelum atau selepas sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan) Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh


 Spesifikasi: 650mg x 40biji x 1 botol
Jangka hayat : 24 bulan
Penyimpanan: Pastikan tempat yang sejuk dan kering, jauh daripada kanak-kanak



Maklumat keselamatan : -
 Best Slim TIDAK SESUAI kepada :Pesakit Darah Tinggi, Jantung, Diabetes dan lain2 penyakit kronik dan mengambil ubatan secara rutin, ibu mengandung atau mengambil PIL PERANCANG.

HARGA??
RM31SM/RM35SS

UNTUK ORDER SILA LENGKAPKAN ORDER FORM
SMS/WHTSPP/TELE:017-6917200




FAKE VS ORIGINAL BEST SLIM

 




>>best slim pill original
soft gel clear huruf best slim


HATI-HATI DENGAN PRODUK TIRUAN...
 AKAN ADA SIDE EFFECT JIKA MENGAMBIL PRODUK TIRUAN BEST SLIM

DAPATKAN ORIGINAL DARI KAMI !!!!


 

Lama xpromote bestslim...best slim sis confirm ori naiiiiiiiiihhhhhhhh....
terbaikkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!
Memang RUGI SAPA TAK CUBA. CONFIRM TURUN, CONFIRM CANTIK,

Penyimpanan: Simpan dalam keadaan yang sejuk,
kering dan gelap. Jauhkan dari kanak-kanak.

BEST SLIM SOFTGEL
Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.
Ia boleh mengawal selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam

Penerangan Produk :
Best Slim gel lembut adalah 100% semula jadi untuk melangsingkan badan, ia boleh menggalakkan
metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan
pemendapan lemak.. Tidak perlu banyak senaman dan diet

Ingredients: Cassia Seed Extract, Coicis Extract, Mulberry Leaf Extract, Lotus Leaf
Extract, Mustard Extract, Medical Amylum.

✔ SELAMAT
✔ BEBAS DARI KESAN SAMPINGAN
✔ HALAL
✔ GMP



jangan jelous ya...sis ni dh cuba best slim..u olls bile lagi?



wow 2minggu 8kg turn terbaikk punya tesmoni



1 minggu lost 5 kg..mne nk dpt kan?hehehe dgn BEST SLIM in sha ALLAH mesti boleh



uniform kje p0n dh kne tukar dh leps ni hehehe   BEST SLIM TERBAIKK



BEST SLIM punya Terbaikkkkk cus nk repeat order...6kg trun..xyah dh g tmpt2 slimming mhl2 tu..mkn BEST SLIM dh turun..




2 minggu comsume BEST SLIM OMG bju dh longgar klw timbg confirm mata ley jd juling hehehe



BEST SLIM consume 2 buln 10kg trun yeahhh happy for u yunk
8kg dalam masa 2minggu je..tu belum habis satu botol lagi…




Terbaikk lar BEST SLIM


Dulu 75kg sekarang 66kg u olls perut boroi pun dah meghilang hehehe


8kg dalam masa 2minggu je..tu belum habis satu botol lagi…jangan tak percaya u olls


Wow BEST SLIM ni lagi best dari FIGURE UP and HOODIA terbaik lah


Siap rekemon kat pengguna lain heheheh

Ok panas2 testimoni terbaru user best slim hari ni update kat akak betapa terujanya adanya kesan positif bila dia mula mkn best slim 2 minggu lalu. 



Testimoni pengguna best slim siap nak repeat order lg..huhu turun berat turun inchi..memang terbaik..pastikan original ya.


yang ni pula Testimoni pengguna: dalam 2 minggu makan best slim dah turun 4 kg . Anda bila lagi?
Ok sis nak update testimoni terbaru dari cust yg ambil best slim ni. Alhamdulillah ada yg berjaya turun 2 kg blm sampai lg sebulan

Hanya dengan 1botol best slim je dapat berat yang di idam kan


8kg hilang bukan senang ya nak turun kan berat badan tapi dengan best slim pasti boleh


10kg turun dengan BEST SLIM


15 hari consume BEST SLIM turun 10kg lebih jangan jelous ya


2 minggu turun 5kg wink wink..happy



Turun 20kg lebih consume BEST SLIM tak sampai pun sebuln u olls




Alhmdulilh 6hari consume dh turn u olls…bukn sekilo ya..tpi 4kilo..hah jgn main2


Mkn nasi lemak je u olls..best kan dpat control mkn..dpt kurus..dpt jimat hehehe


Wow 10kg turun hehehe best slim terbaikk



8kg turun dalam 1 bulan
 

UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise
BLOG : http://haznizahrilenterprise.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan