Ahad, 22 Februari 2015

FIGURE UP ORI MURAH

Langsing dengan FIGURE UP

 



Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

KENAPA MEMILIH FIGURE UP?
1. Berat badan naik bagai dipam-pam!

- Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utama nya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain.


2. Macam2 dan cuba belum menunjukkan hasil!

- Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan dan telan bermacam-macam pil kurus di pasaran. Namun berat badan masih tidak berubah malahan semakin gemuk! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan.


Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.





Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.



PERTANYAAAN TENTANG FIGURE UP????


1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?


   - Boleh bagi bayi 7 bulan ke atas


2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up tak?


   - Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL


3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu   


   dijarakkan selepas mengambil figure up ?


   - Biasa ye 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3


     jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-


     baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen


     bertindak ketika kita tidur


4. Apa pantang larang figure up ?


   - Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit


     kepala.


5. Cara pengambilan figure up.?


    - Ambil sebiji kapsul figure up sebelum sarapan pagi.


      Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.


6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?


   - TIDAK perlu... penurunan akan lebih lamabt kalau kita sendiri


     menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan


     membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal


     kenyang dan bertenaga.


7. Ada kesan sampingan tak ?


   - Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up


     adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara


     mengatasinya :- hisap gula-gula ataupun minum sedikit air


     manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa


    dalam badan semasa proses pembakaran lemak.Tidak semua orang mengalaminya.
8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?


   - Tidak .. sebabnya figure up membantu anda mengurangkan


     selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure


    up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan anda.
 CARA/KESAN PEMBAKARAN LEMAK DENGAN FIGURE UP


SHARING IS CARING...

 
a) Kencing kerap/Buang air besar (sesetengah org sahaja )
- proses detox sedang berjalan. Biasa dalam 1 week, insyaallah back to normal
- Najis bertoksin...tukar warna../ berminyak2..

b) Peluh lencun / macam mandi... hiihihihi..
- Proses detox, burn fat, up metabolisme sedang berjalan .. 

ikut tahap toksin dlm setiap individu...note..PENTING....
* lagi LENCUN..lagi BERPELUH...LAGI2 laaaa RAJIN MINUM AIR ok... 

utk TOPUP semula air yg keluar dr TUBUH anda..!!!

c) Berkahak 
- Susah untuk pastikan kenapa kahak kuar banyak bg sesetengah org. 

 Kemungkinan tindak balas ekstrak roselle. 
Roselle sememangnya diketahui umum amat baik utk selsema, kahak. 
Maybe clean abis segala kahak tu. 

d) Pening 
Sel body tengah aktif sekarang. 

Tanda anda tidak mengambil air mencukupi...
WAJIB 3ltr sehari...kalau terlebih lagi bagus............

e) Haus terlampau sampai rasa kering tekak  

kene minum air 3-4 liter sehari. 
selepas sebulan dua berrr...FU, tahap haus tu back to normal. 

f) Rasa loya/muntah
- Tanda banyak angin dalam badan. Angin=gas toksin...jgn skip waktu makan anda...
- makan seperti biasa...cuma pilihlaaa makanan yg seimbang...
INGAT...jangan HENTAM makan sebab dah berrFIGURE UP....


TIPS MAKAN FIGURE UP

- Makan setengah jam sebelum breakfast.
 -Banyakkan minum air putih.lebih kurang 3liter sehari. MESTI!
 - Amalkan buah serat tinggi, epal hijau, tembikai..
- dinner awal skit..sebelum 7malam ye..
-kalau rasa x lapar sepanjang hari, jgn x makan langsung.. makan sedikit, nnt perut masuk angin..bila perut masuk angin, anda pening, loya, nk muntah, perut xsedap.. so, makan..  ;)
- kalau nk turun cepat lg, exercise la.. tp biasanye, x exercise pun boleh turun..
 TERKINI : Harga yang ditawarkan
  
RM24 SM RM30 SS
SMS/WHTSPP/TELE:0176917200
 
Jika berminat, boleh order sekarang, 

jangan lepaskan peluang, kerana produk terhebat dan sangat laris ini.


FIGURE UP
“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.




 1. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit.




2. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.


Kebaikan Citrus Aurantium
-meningkatkan kadar metabolisma
-menurunkan berat badan
-bertindak mengawal selera makan.
-membantu membakar lemak,
-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.


PLEASE TAKE NOTE!!!!!


Perubahan ini hanya sementara disebabkan stok CAP PUTIH 'out of stock'.. Harap jangan KELIRU dan teragak-agak untuk membeli FIGURE UP cap BIRU. 

Perubahan hanya pada CAP sahaja, 


kualiti kapsul, botol, dan herba yang digunakan adalah SAMA.TIADA UNSUR FAKE.  


CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :


* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)



NOTES :


JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU


TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.


2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.


3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.


4. Wanita yang mengandung.


5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.


6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain. 


INFO FIGURE-UP :

- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.


- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.


- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.


- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).


- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini.




Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :


* Ada LAB TEST


* BEBAS SIBUTRAMINE


* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)




So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.


3. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan. 

Kebaikan Garcinia Cambogia:
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.


 4. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan - ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

 

Kebanyakan WANITA & LELAKI mengalami masalah ini:
1- Berat badan bertambah selepas berkahwin..

2- Berat badan bertambah selepas melahirkan..

3- Berat badan bertambah setelah tamat sekolah / belajar.

4- Berat bertambah atas faktor terlalu banyak makan.

5- Perut buncit selepas kahwin..Itu normal sebab perut sentiasa d jaga rapi..


CARI JALAN PENYELESAIAN???
 
1-Makan ubat kurus yg MAHAL. Dengan harapan, lagi mahal ubat, lagi cepat kurus..
 
2- Excersice..Bagus juga tp lambat sangat berat nak turun.Last2 mula nak GIVE UP..
 
3-Pergi pusat kecantikan..Jalani sesi pelangsingan.. Hurm, mesti la beratus n beribu pun ada jgak kan..
 
4- Control makan la...x payah makan nasi.. Selama mana mampu bertahan? Kita ni mmg jenis tekak makan nasi..
5- Makan ubat kurus tp segala jenis benda xleh makan.Kena control kaw2..Baik control sendri je..
 
6. Lastly, APE NI SEMUA AKU TRY AND BUAT TP BERAT X TURUN2 PUN?!! Lantak lah badan aku cmni pun. Redha jela..
 

TAPI ANDA HARUS INGAT!
 
1-Berat anda mempengaruhi KESIHATAN anda..
 
2-Berat anda mempengaruhi KEYAKINAN diri anda.
 
3-Berat anda mempengaruhi PENAMPILAN diri anda.
 
4-Berat anda mempengaruhi PERGERAKAN anda.
 
5.Berat anda juga mengundang pelbagai jenis penyakit KRONIK.

 
JADI, CUBA DULU PRODUK FIGURE UP!

Mengapa? Berkesan ke? Ade side effect tak? Kalau stop makan badan naik mendadak tak? Boleh turun berat ke? Berapa harga? Haaaaa................. Kami memang nak bantu anda yang masih tercari2 produk kurus nih.. Siapa xnak cantik dan sihat kan?

 
FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
 
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.


FIGURE UP membantu anda:

Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan.. 

HARAP MAKLUM
Packing FIGURE UP telah berubah ya..tiada istilah FAKE disini...





UNTUK ORDER SILA
SMS/WHTSP/TELE/WECHAT/LINE
017-691 7200
FB LINK : https://www.facebook.com/arsyana.lens
INSTGRAM : haznizahrilenterprise

2 ulasan: